Pszichodráma (meseterápia) 50 órás önismereti csoport

Pszichodráma – meseterápia csoport indul 2021 novemberében. A pszichodráma folyamatát két részre bontottuk, hogy az első részben kipróbálhasd, mennyire tud neked segíteni ez a módszer. Az első szakasz a pszichodráma és a bibliodráma meseterápiás elemeit is alkalmazza, hogy segítse a visszatalálást önmagunkhoz, és közben fejlesztő hatása is legyen.

Útkeresés – meseterápiával

Az önismereti pszichodráma csoportban egy mélyebb probléma megoldása hosszabb időt (120-150 órát) vesz igénybe. Az elmúlt évek során azt láttuk, hogy nehéz ilyen hosszú időre előre tervezni, emiatt kisebb egységekre tagoltuk a folyamatot. Azaz a jelenlegi 50 óra után lesz lehetőséged egy 80 órás folytatásra is, ha hasznosnak érzed a csoportmunkát, de ez az első egység önmagában is segíti a fejlődésedet.

Amit az első szakasztól várhatsz:

– nyitottabbá válsz mások felé

– bátrabban szólalsz meg

– jobban megérted a saját érzéseidet

– hatékonyabbá válsz a mindennapokban

– rálátsz az ismétlődő problémáid gyökerére

Ha úgy érzed, hogy többre lennél képes, és szeretnél sikeresebb lenni: a munkádban, a családi, baráti és párkapcsolataidban, a tanulásban, az új lehetőségek kibontásában, a döntéseidben – akkor gyere, s nézd meg, mi akadályoz abban, hogy elérd, amit szeretnél, és jól érezd magad a mindennapokban.

A pszichodráma módszeréről továbbiakat például itt olvashatsz: https://hu.wikipedia.org/wiki/Pszichodr%C3%A1ma

Vagy a blogon: https://perspectiva.hu/pszichodram/

Pszichodráma – önismeret, közös fejlődés

A pszichodráma csoport 2021 novemberében indul. Az 50 óra díja 2000 Ft/óra, azaz 100 ezer forint, ami részletekben fizethető.

Aki jelentkezik, az előzőleg felvételi beszélgetésen vesz részt. Már most érdemes jelentkezni, hiszen az interjúk sorrendjében töltjük fel a csoportot. Ez kb. 45 percet vesz igénybe, a célja, hogy lássuk, alkalmas-e a jelentkező a csoportmunkára, segítünk megfogalmazni egy elérhető célkitűzést a csoport idejére, és a jelentkező is megismer bennünket, eldöntheti, hogy tud-e velünk dolgozni. Helyedet az interjút követően előleg befizetésével tudod biztosítani.

Érdeklődni és az interjúra jelentkezni itt tudsz: https://perspectiva.hu/jelentkezes-onismereti-csoportba/