Változások – kérdőív

Valamilyen probléma megoldása, változás elérése (például fogyás, dohányzásról leszokás, stb.) több szakaszból áll a kutatások szerint. Minden szakaszban más és más tevékenység vezet eredményre. Ez a kérdőív arra szolgál, hogy felmérhesd, hol tartasz most, és ennek alapján megválasztható legyen a szükséges tevékenység, támogatás. A kitöltéssel máris teszel egy lépést a célod elérése felé – és mint tudod, minden út az első lépéssel kezdődik.

Minden válaszhoz rendelj egy pontszámot: 1-soha, 2-ritkán, 3-néha, 4-gyakran, 5-sokszor. A pontszámokat add össze, így végeredményként 12 és 60 közötti értéket kapsz.

Keresem a problémámmal kapcsolatos információkat.

Olvastam vagy hallottam olyan emberekről, vagy ismerek olyan embereket, akik megerősíthetnek a problémám megváltoztatásával kapcsolatban.

Van olyan példaképem, aki egy hasonló problémában megváltozott.

Ha a problémámmal kapcsolatban látok internetes tartalmat, rá szoktam kattintani.

Szoktam olvasni olyan emberekről, akik sikeresen megváltoztak.

Elhiszem, hogy kellő akaraterővel meg lehet változni.

El szoktam gondolkodni azon, milyen módszer lenne megfelelő számomra. Időről időre utánanézek, miket írnak a problémámról.

Időről időre utánanézek, miket írnak a problémámról.

Elgondolkodom azokon az információkon, amelyeket cikkekben és könyvekben találtam arról, hogy hogyan kellene leküzdenem a problémámat.

Ismerek olyan embert, aki sikeresen megváltozott.

Lehetséges, hogy az olvasott módszerek valamelyike nekem is használna.

Fel szoktam idézni információkat olyan emberekről, akik személyesen sokat adtak nekem a problémám megváltoztatásával kapcsolatban.

Az alábbi űrlapon elküldheted a kapott pontszámot: válasz e-mailben elküldjük az eredményt. Az adataidat bizalmasan kezeljük, harmadik fél számára nem adjuk ki. (A beküldéssel elfogadod a honlapon olvasható adatvédelmi irányelveinket.)

Hiba: Kapcsolatfelvételi űrlap nem található.