Coaching

Eredményközpontú coaching

Már tudod, mit akarsz elérni, csak valahogy sosem sikerül? Akkor itt az idő, hogy megvalósítsd az álmaidat! Még nem tudod pontosan, hogy mit szeretnél, csak azt érzed, hogy nem vagy a helyeden? Akkor ideje megfogalmazni a célod, hogy aztán az ahhoz vezető útra lépj! Ez az, amiben a coaching segíteni tud téged.

Az alábbi programokról érdeklődni, jelentkezni itt tudsz: https://perspectiva.hu/coachnig-erdeklodes-jelentkezes/

Életed filmje coaching

Úgy érzed, hogy nem te vagy a saját életed főszereplője? Hogy csak történnek veled a dolgok, és közben nem arra haladsz, amerre szeretnél? Az életed eseményeit folyamatosan értékeled is magadban: létezik egy belső kép, amit önmagadról látsz. Ezt a „filmet” folyamatosan írod és rendezed – életed filmje válik a valódi életeddé. Az „Életed filmje” coaching segít feltárni, hogy milyen történetet mesélsz az életedről. A további alkalmakon a részleteket is megnézzük, és elemezzük azokat a hiedelmeket, amiket a film segítségével fenntartasz. Végül megvizsgáljuk a filmedet, és lehetőséged lesz rá, hogy átírd a forgatókönyvet.

Coaching – Írd át életed filmjét!

Egészség coaching

Többször is próbáltál már tenni az egészségesebb életmódért, például lefogyni, vagy felhagyni valamilyen káros szokással, de valahogy sosem maradt tartós az eredmény? Már megint az lesz az újévi fogadalmad, hogy leadsz három kilót vagy leteszed a cigarettát? Ha most tényleg szeretnéd elérni a célod, akkor az egészség coaching az, amire szükséged van. A változás, életmódváltás ugyanis olyan folyamat, amely több szakaszból áll, és minden szakasz során másféle tevékenységre és támogatásra van szükséged. Az első alkalommal megtudhatod, hogy hol tartasz a változás folyamatában, és mit tehetsz a siker érdekében.

Egészéség coaching, ha le akarsz fogyni

http://valtozasok-kerdoiv A “Változások” kérdőív arra szolgál, hogy felmérhesd, hol tartasz most, és ennek alapján megválasztható legyen a szükséges tevékenység, támogatás. A kitöltéssel máris teszel egy lépést a célod elérése felé – és mint tudod, minden út az első lépéssel kezdődik.

Kapcsolat coaching

Régóta várod a nagy „ő”-t, de a kapcsolataid mégsem úgy alakulnak, ahogy szeretnéd? Vagy épp kapcsolatban vagy, de úgy érzed, valami nem az igazi? Ha szeretnél tenni azért, hogy olyan párkapcsolatod legyen, amilyenre vágysz, akkor a kapcsolat coaching segít a célod elérésében. Ha valamilyen családi minta, elakadás, elfelejtett rossz tapasztalat okozza, hogy nem tudsz kibontakozni a párkapcsolataidban, akkor megmutatja ezeket az okokat, és a megszüntetésükhöz is támogatást nyújt.

Kapcsolat coaching

Kreatív önismeret – gyógyító költői írás

Elégedetlen vagy azzal, amerre halad az életed? A mostani helyzethez nehéz alkalmazkodni, esetleg már régebbi problémák kerültek felszínre? Valamit szeretnél tenni, jobban rálátni önmagadra, de nem tudod, milyen úton indulj? Akkor használd ki a kreativitásodat, kapcsold össze a jobb és a bal agyféltekédet. A versek a képek felidézése és az asszociációk által a jobb agyféltekédet hozzák működésbe, az írás és az értelmezés pedig hozzákapcsolja a racionális bal félteke lehetőségeit is. Az alkalmak témáit úgy állítottuk össze, hogy az erősségeidet és a problémáidat is megvizsgálhasd.

Kreatív önismeret coaching

Perspectiva Nova Egyesület, Debrecen. Önismeret hatékonyan.