Pszichodráma 50 órás önismereti csoport

Ha szeretnéd hasznosítani belső erőforrásaidat, kreativitásodat, megerősíteni az önbizalmadat, akkor várunk önismereti pszichodráma csoportunkba. Az önismereti pszichodráma csoportban egy mélyebb probléma megoldása hosszabb időt (120-150 órát) vesz igénybe. Az elmúlt évek során azt láttuk, hogy nehéz ilyen hosszú időre előre tervezni, emiatt kisebb egységekre tagoltuk a folyamatot. Azaz a jelenlegi 50 óra után lesz lehetőséged folytatásra is, ha hasznosnak érzed a csoportmunkát, de ez az első egység önmagában is segíti a fejlődésedet. A pszichodráma módszeréről például itt olvashatsz: https://hu.wikipedia.org/wiki/Pszichodr%C3%A1ma

Pszichodráma csoport – az egyik a te helyed

Amit az első szakasztól várhatsz:

  • nyitottabbá válsz mások felé
  • bátrabban szólalsz meg
  • jobban megérted a saját érzéseidet
  • hatékonyabbá válsz a mindennapokban
  • rálátsz az ismétlődő problémáid gyökerére

Ha úgy érzed, hogy többre lennél képes, és szeretnél sikeresebb lenni: a munkádban, a családi, baráti és párkapcsolataidban, a tanulásban, az új lehetőségek kibontásában, a döntéseidben – akkor gyere, és nézd meg a pszichodráma segítségével, mi akadályoz abban, hogy elérd, amit szeretnél, és jól érezd magad a mindennapokban.

A pszichodráma csoport szeptember végén indul, Debrecenben. Kéthetente egy szerda estét vesz igénybe, összesen 13 alkalommal. Az 50 óra díja 2000 Ft/óra, azaz 100 ezer forint, ami részletekben is fizethető. FONTOS: Aki jelentkezik, az előzőleg felvételi beszélgetésen vesz részt. Ez kb. 50 percet vesz igénybe, a célja, hogy lássuk, alkalmas-e a jelentkező a csoportmunkára, segítünk megfogalmazni egy elérhető célkitűzést a pszichodráma csoport idejére, és a jelentkező is megismer bennünket, eldöntheti, hogy tud-e velünk dolgozni. Helyedet az interjút követően előleg befizetésével tudod biztosítani.

Érdeklődni itt tudsz, és az interjúra is itt jelentkezhetsz: http://perspectiva.hu/jelentkezes-onismereti-csoportba/