Pszichodráma 50 órás önismereti csoport

A következő csoport 2022. február 19-én indul. Ha biztosan nem akarsz lemaradni, már tudsz jelentkezni interjúra.

Ha szeretnéd hasznosítani belső erőforrásaidat, kreativitásodat, megerősíteni az önbizalmadat, akkor várunk önismereti pszichodráma csoportunkba. Az önismereti pszichodráma csoportban egy mélyebb probléma megoldása hosszabb időt (120-150 órát) vesz igénybe. Az elmúlt évek során azt láttuk, hogy nehéz ilyen hosszú időre előre tervezni, emiatt kisebb egységekre tagoltuk a folyamatot. Azaz a jelenlegi 50 óra után lesz lehetőséged folytatásra is, ha hasznosnak érzed a csoportmunkát, de ez az első egység önmagában is segíti a fejlődésedet. A pszichodráma módszeréről például itt olvashatsz: https://hu.wikipedia.org/wiki/Pszichodr%C3%A1ma

Pszichodráma csoport – az egyik a te helyed

Amit az első szakasztól várhatsz:

  • nyitottabbá válsz mások felé
  • bátrabban szólalsz meg
  • jobban megérted a saját érzéseidet
  • hatékonyabbá válsz a mindennapokban
  • rálátsz az ismétlődő problémáid gyökerére

Ha úgy érzed, hogy többre lennél képes, és szeretnél sikeresebb lenni: a munkádban, a családi, baráti és párkapcsolataidban, a tanulásban, az új lehetőségek kibontásában, a döntéseidben – akkor gyere, és nézd meg a pszichodráma segítségével, mi akadályoz abban, hogy elérd, amit szeretnél, és jól érezd magad a mindennapokban.

A pszichodráma csoport február 19-én indul, Debrecenben. Havonta egy szombati napot vesz igénybe, összesen 6 alkalommal. Az 50 óra díja 2500 Ft/óra, ami részletekben, havonta fizethető. FONTOS: Aki jelentkezik, az előzőleg felvételi beszélgetésen vesz részt. Ez kb. 50 percet vesz igénybe, a célja, hogy lássuk, alkalmas-e a jelentkező a csoportmunkára, segítünk megfogalmazni egy elérhető célkitűzést a pszichodráma csoport idejére, és a jelentkező is megismer bennünket, eldöntheti, hogy tud-e velünk dolgozni. Helyedet az interjút követően előleg befizetésével tudod biztosítani.

Érdeklődni itt tudsz, és az interjúra is itt jelentkezhetsz: http://perspectiva.hu/jelentkezes-onismereti-csoportba/